Katarina Rakić, mlada nada Petrovca na Mlavi

12. February 2018

Sportski savez opštine Petrovac na Mlavi, u prelepoj atmosferi, izabrao najbolje sportiste, sportske ekipe i sportske radnike u 2017. godini

Katarina Rakić i Radomir Jovović

U petak, 9. februara, u sali Kulturno-prosvetnog centra Petrovac, organizovana je tradicionalna svečanost ''Izbor najboljih u 2017. godini'', na kojoj su proglašeni i nagrađeni brojni petrovački pojedinci i ekipe, koji su u prethodnoj godini, zabeležili najznačajnije sportske rezultate odnosno pružili značajnu podršku razvoju petrovačkog sporta.

Katarina Rakić, iz Petrovačkog sportskog kluba, dobila je, kao mlada badminton nada Petrovca na Mlavi, značajno priznanje. Pored nje, na pozornici su se našli i perspektivni rvači Dimitrije Marčetić i Jovan Stojanović, stonoteniser Aleksa Aleksić i bokser Aleksa Jorgovanović. Na poziv Sportskog saveza Petrovca na Mlavi, Radomir Jovović, predsednik Upravnog odbora Badminton saveza Srbije, prisustvovao je izuzetno dobro organizovanoj svečanosti tokom koje mu je ukazana čast da, upravo mladim petrovačkim nadama, uruči priznanja.

Uz prisustvo brojnih eminentnih gostiju, rukovodstvo Opštine Petrovac na Mlavi i Sportskog saveza Petrovca na Mlavi priredili su veče za pamćenje.

Badminton se, zahvaljujući radu Petrovačkog sportskog kluba, najmlađeg člana Badminton saveza Srbije, kao i podršci lokalne samouprave i krovnih nacionalnih institucija, naročito uspešno razvija na polju školskog badmintona.