Veliko priznanje za trio Zmajeva

Marija Sudimac proglašena za najbolju juniorku, Sara Lončar za najbolju kadetkinju, a Sergej Lukić za najboljeg kadeta Kruševca u izboru Spotskog saveza ovog grada

Badminton savez Srbije | 27.12.2018.

U Velikoj sali Narodnog muzeja u utorak, 25. decembra 2018, upriličena je svečanost, na kojoj su dodeljena priznanja sportistima koji su u izboru Spotskog saveza Grada Kruševca obeležili 2018. Čak troje članova Badminton kluba Zmajevi proglašeni su za najbolje u svojim kategorijama. Marija Sudimac je tako dobila priznanje za najbolju juniorku, Sara Lončar za najbolju kadetkinju, a Sergej Lukić za najboljeg kadeta. 

Inače, za najboljeg sportistu Kruševca u 2018. izabran je fudbaler Napretka Aleksa Vukanović, za najbolju sportiskinju Maja Milosavljević, članica Planinarskog kluba Jastrebac i ARK Maratonac, a Fudbalski klub Trajal za njabolju ekipu. Najbolji trener je Željko Miladinović, a najbolja mlada ekipa Stonoteniski klub Napad. Najbolji pionir je Lazar Simić (Karate kluba Kruševac), pionirka Anja Nedeljković (Atletski klub Kruševac), a najbolji junior Lazar Krstić (Plivačkog kluba Rasina). 

Nagradu za doprinos razvoju sporta dobio je Grad Kruševac, a primila ju je gradonačelnica Jasmina Palurović. Nagrada za posebno ostvarene rezultate pripala je Sportskom društvu Palestra dok je najuspešniji sportista sa invaliditetom kuglašica Snežana Radović.