Pohvale Evropske badminton konfederacije

Badminton savez Srbije ispunio sve zadatke prvog i krenuo u realizaciju drugog dela evropskog razvojnog medijskog projekta

Badminton savez Srbije | 23.07.2018.

Badminton savez Srbije je jedna od retkih evropskih nacionalnih badminton federacija koja je ispunila sve zadatke prvog dela projekta “Social Media” Evropske badminton konfederacije (BEC) koji je trajao od  februara do juna 2018. Potvrda za to stigla je iz kancelarije BEC, od Rasmusa Beka, menadžera za medije i komunikaciju.

''Srećan sam kada vidim da članice Evropske badminton konfederacije uspevaju da ostvare napredak kada su u pitanju društvene mreže i komunikacija uopšte. U Badminton savezu Srbije je urađen sjajan posao u toku trajanja prvog dela projekta i ja se nadam da će oni nastaviti da napreduju, ne samo zato što će to biti dobro za badminton u Srbiji, već i zato što će to biti dobro i za badminton u Evropi. Veoma sam zadovoljan dosadašnjom saradnjom sa Badminton savezom Srbije i jasno vidim da i oni shvataju važnost medija i komunikacije u razvoju badmintona'', ocenio je učinak BASS Rasmus Bek, koji je i član Komisije za komunikaciju i medije, nadležne za pripremu i sprovođenje ovog veoma značajnog razvojnog medijskog projekta.

Badminton savez Srbije je nedavno potpisao sporazum sa Evropskom badminton konfederacijom o nastavku saradnje i na taj način se zvanično uključio u realizaciju drugog dela projekta “Social Media” koji će trajati do kraja godine sa novim izazovima, ciljevima i zadacima. Nakon toga će se ponovo izvršiti rekapitulacija ostvarenog i odrediti dalji razvojni koraci u segmentu koji se odnosi na medije i komunikaciju.

“Posle višemesečne realizacije projekta, Badminton savez Srbije je uspeo da dostigne sve zadate ciljeve i samim tim da unapredi segment funkcionisanja koji se odnosi na medije i komunikaciju. Od početka smo ozbiljno pristupili realizaciji. Pored postojeće “Facebook” stranice sa bogatim sadržajem, pušten je u rad potpuno novi, veoma složen, sadržajan i savremen sajt, kreiran Instagram profil, obogaćen sadržaj YouTube kanala Badminton saveza Srbije i dr. Naporan kontinuirani timski rad, stručnost, velika motivisanost i bliska saradnja sa Evropskom badminton konfederacijom, dali su odlične rezultate. Uz značajno unapređivanje kompletnih sadržaja, oplemenjivanje i veoma ažurno vođenje, dosegli smo i prevašili sve brojke vezane za objave, posete sajtu, pratioce na društvenim mrežama, preglede i sl. U realizaciju drugog dela projekta krećemo sa još većim entuzijazmom”, izjavio je predsednik Upravnog odbora Badminton saveza Srbije Radomir Jovović.