Beč nova međunarodna stanica Luke Milića

Naš reprezentativac Luka Milić od 20. do 23. februara 2019. učestvuje na turniru Svetskog seniorskog kupa, Austrian Open 2019, koji će u Beču okupiti gotovo 400 takmičara

Badminton savez Srbije | 19.02.2019.

Beč će biti nova stanica Luke Milića na međunarodnoj sceni. Naš reprezentativac će od 20. do 23. februara 2019. biti akter turnira Svetskog seniorskog kupa, Austrian Open 2019, koji će u glavnom gradu Austrije okupiti gotovo 400 takmičara sa više kontinenata. Milić, koji je u utorak otputovao za Beč sa glavnim trenerom badminton reprezentacija Srbije Milanom Barbirom, u prvom kolu kvalifikacija muškog singla, u sredu od 11,50 č, odmeriće snage sa domaćim takmičarem Volfgangom Gnedom. Ukoliko preskoči prvu prepreku na turniru naš reprezentativac se za plasman u glavni žreb boriti sa pobednikom meča između Nemca Maksa Vajskirhena i Bugarina Danijela Nikolova. 

Vlada Republike Srbije – Ministarstvo omladine i sporta obezbeđivanjem neophodnih finansijskih sredstava u značajnoj meri je doprinelo učešću Luke Milića na turniru u Beču na kojem će suditi Kristina Jovin.